Rodeo bik / Stijena za penjanje

RODEO BIK I SIMULATOR SURFANJA

Rodeo bik i simulator surfanja u jednoj atrakciji

rodeo bik

Rodeo bik / simulator surfanja je atrakcija bez konkurencije za pubove,country barove, zabavne parkove, plaže…Ova atrakcija je uvijek ključ k uspješnoj akciji - odmah kada započne natjecanje u jahanju na rodeo biku, okolo se okupe djeca i odrasli; svaki natjecatelj se pokuša zadržati na biku ili na surferskoj dasci najduže što može.

Naša tvrtka omogućava proizvodnju i prodaju rodeo bikova i simulatora surfanja. U ponudi imamo 6 standardna modela rodeo bikova i simulatora surfanja, koje će svojim dizajnom i izradom zadovoljiti potrebe svakog kupca. Također omogućavamo proizvodnju ograde na napuhavanje za rodeo bikove prema specifikacijama, dimenzijama i željama klijenata; s rokom is poruke već od 12-15 radnih dana.

U ponudi imamo najnoviju verziju rodeo bika i simulatora surfanja u jednom - za cijenu bez konkurencije - 9900 Eura bez PDV-a. Svaki vlasnik ili iznajmljivač te atrakcije je iznenađen brzinom kojom se investicija u rodeo bika vrati, zbog toga što je ta atrakcija na tržištu tražena zahvaljujući svojoj jedinstvenosti korištenja i atraktivnosti.

Zatražite ponudu za rodeo bika na 099 222 3242 ili e-mailom

 

STIJENA ZA PENJANJE NA NAPUHAVANJE

Stijene za penjanje i imitacije vrhova za penjanje na napuhavanje

stijena

Popularnost penjačkih sportova stalno raste a s njom i popularnost ove atrakcije. Stijena za penjanje na napuhavanje, ispunjava kriterije reklamnog i zabavnog proizvoda na napuhavanje-stavljanje reklame na stijenu za penjanje se podrazumijeva, vidljivost je zahvaljujući minimalnoj visini od 7m garantirana, a za zabavu je također uvijek s tom atrakcijom pobrinuto. Moguće ju je smjestiti u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Naša tvrtka omogućava proizvodnju i prodaju stijena za penjanje na napuhavanje. U ponudi imamo približno 10 standardnih uzoraka stijena za penjanje na napuhavanje,koje će svojim dizajnom i izvedbom zadovoljiti potrebe svakog kupca. Također omogućavamo proizvodnju stijena za penjanje prema specifikacijama, dimenzijama i željama klijenata; s rokom isporuke već od 12-15 radnih dana.

Sve naše stijene za penjanje na napuhavanje ispunjavaju EU standarde, šavovi su 2-puta prošiveni,baza je proizvedena iz hrapave PVC cerade, a sam toranj se proizvodi posebno iz 0,55mm PVC cerade 1000D - kvalitetnog, hrapavog PVC materijala s visokom otpornošću prema UV zračenju, vodootporan je i ima visoku čvrstoću. Omogućavamo proizvodnju stijena za penjanje na napuhavanje, u bilo kojim dimenzijama i s bilo kojim željenim dizajnom! Zajedno sa svakom stijenom na napuhavanje dolazi naravno i kompresor od 1500 W, PVC torba za prenošenje i set za sitne popravke.

Stijena za penjanje na napuhavanje od nas: cijena bez konkurencije,fleksibilnost i brzi povrat investicije. Isporučujemo stijene za penjanje na napuhavanje vrhunske kvalitete već od 4500 Eura bez PDV-a- garancija na proizvod na napuhavanje 2 godine, besplatan servis! Želite znati kako se rukuje s proizvodima na napuhavanje i na što trebate obratiti pažnju?

ULAZ ZA KORISNIKE